неделя, 20 юни 2010 г.

Вие задавате въпроси ние отговаряме!

Всички пердета ли са ви в наличност?
Да, от всички текстили, които са показани на мостри или на топ в магазина, има постоянно наличности, на място или в складовете на Текстилна къща Сони-М във Варна.Фирмата си запазва правото в някой случаи, когато наличностите от някой модел са изчерпани, да се правят нови доставки в рамките на две-три седмици.

Индивидуален проект?Не мога да си избера кои пердета ще си подхождат с цветовете ми вкъщи? Какво мога да направя? Може ли ваш специалист да дойде вкъщи за консултация и взимане на размери за пердета или щори?
Да, Текстилна къща Сони-М предлага тази услуга Можете да си заявите оглед за снемане на размери и дизайнерско решение на място от наш колега.Услугата е напълно безплатна.Това става директно в магазините ни.Така ще спестите време и средства, а и ще бъдете спокоини за избора си.А също така можете и да поискате мостри от различни текстили, които ще ви бъдат предоставени срещу депозит, като по този начин самостоятелно ще направите своя избор.

Как се поддържат пердетата и завесите които предлагате?

Пердетата и завесите които предлагаме са от високоустоичиви материали.Подръжката им е като детска игра.Не се безпокойте да ги свалите от релсите и да ги пуснете в пералня без центрофуга на 30 градуса. След пране ги изсушете на 80% след което със слаба ютия пригладете получилите се чупки.Ако все още имате притеснения как ще се справите можете да се свържите с нас и да ни попитате за новата ни услуга Пране на пердета

Нова услуга Пране на пердета”?

Да , не се чудете, това найстина е факт.Текстилна къща Сони-М се старае винаги и по всякакъв начин да бъде лоялна към своите клиенти. За да се чувствате добре добавихме невероятно удобната за вас услуга Пране на пердета”. За по-подробна информация можете да отправите запитването си към един от нашите продавач-консултанти в най близкият до вас магазин на Текстилна къща Сони-М. Ние с радост ще ви предоставим необходимата информация с благ и учтив тон.

Можете ли да ми препоръчате кои да ми монтира релсите(корнизите ,щорите, пердетата)?
Да, можем.Текстилна къща Сони-М предлага бърз монтаж на всякакъв вид релси, корнизи, фризове .Свържете се с нас в най-близкия и удобния за вас магазин за да уточним дата за монтаж.

Предлагате ли услуга шев на пердета?

Да разбира се.Фирмата ни предлага ушиване на пердета и завеси, шалтета, разнообрани модели, щори.Различни модели по каталог и по индивидуален проект на клиента.Можете да ни донесете дори ваша рисунка на модел който желаете и ние ще го превърнем в реалност.Доверете ни се.Можете да разгледате и галериите с наши изработки на различни модели www.soni-m.com

Какво е ширит, лента , перделик?

това всъщност са три думи с които се описва едно и също нещо.Това е лентата която се пришива в горната част на пердето или завесата.

Какъв набор да подбера? Кукичките за пердето шият ли се?

В нашите магазини ще получите подробна информация за това тънките и плътните пердета с какъв набор се правят.Това означава колко да бъдат набрани пердетата.Всичко това зависи от индивидуалните предпочитания на клиента.Но ако желаете да бъдат изработени професионално и да останете доволни от това какво си поръчвате следвайте следните инструкции. За тънки пердета без мотив минимален набор x2,5.Това означава че ако релсата ви е 1метър ще ви е необходим 2,5метра плат, който след като бъде ушит ше бъде набран до размер 1метър(ширината на релсата ви). За тънки пердета с мотиви по тях, а също така и за плътните завеси е нормално набора да е x2,3. Препоръчваме ви минималния набор на пердета които избирате да е двоен.

Какво трябва да знам за да си купя пердета?
Ще спестите време, ако знаете дължината на релсата(корниза), на която ще се закачи пердето и височината на готовото перде. Това е минималната информация за да стартирате, в това число и да ви се изчисли стойността на поръчката.Не се притеснявайте, дори и да нямате тази информация наш колега може да дойде на място и да вземе вашите размери.Как става това – вижте по горе индивидуален проект.

Имате ли затъмняващи завеси? Обичам да спя до късно
Да, в магазинте на Текстилна къща Сони-М ще откриете текстил тип „блекаут” затъмняващ на100%, не пропускащ слънчева светлина .

Имате ли корнизи / механизми за щори?
Да, Текстилна къща Сони-М е представител и разпространител на различни системи корнизи и механизми за щори от реномирани доставчици – немската фирма „NoDeco”, Българските производители със златни медали за качество : Метални корнизи от Аклима Дървени корнизи от Генковкси ПВЦ релси и др.

Можете ли да ми поставите тапети (те)?А фототапет?

Да.Текстилна къща Сони-М осигурява за своите клиенти услугата поставяне на тапети.С голямо удоволствие поставяме и фототапети.

Как да си измеря квадратурата на стаята за да си поръчам точното количество тапети?

Необходими са ви ролетка, лист хартия и химикал.Измерете всички стени височина и ширина.Запишете ги.В размерите не се отнемат светлите части на прозорците и вратите.Ако се затруднявате Текстилна къща Сони-М предлага услуга оглед за снемане на размери и дизайнерско решение на място от наш колега.Услугата е напълно безплатна.Това става директно в магазините ни.Така ще спестите време и средства, а и ще бъдете спокоини за избора си

Правите ли намаления?Кога имате промоция?
Да, в магазина има постоянни намаления. Става въпрос за текстили,тапети , спално бельо, които вече не са в текущите колекции на фирмите-производители. За повече информация можете да се информирате на нашият сайт www.soni-m.com в секция новини и промоции.А също така можете да се абонирате за да получавате постоянна информация за нови продукти и промоции.

Мога ли да платя с кредитна карта?
Да, в магазина има пост-терминал, където можете да платите с кредитни карти.

Къде се намира вашият магазин?
Фирмените ни магазини се намират във Варна на следните адреси

ул. Г. Бенковски 57

ул.Г.Бенковски 15,

ул.П.Волов 32 ,

бул.Сливница 160 ТЦ.Камко(Зора) ет.2.

ул.Д-р.Пискюлиев 42

Няма коментари:

Публикуване на коментар