неделя, 20 юни 2010 г.

Нова колекция тапети - SCHONER WOHNEN II

След успешната премиера на първата колекция „SCHONER WOHNEN” – най-голямото списание за интериор в Европа, представяме на Вашето внимание и нейното продължение.
С четирите нови теми от каталог „SCHONER WOHNEN II” ще бъдете в крак с най-новите решения при вътрешния дизайн.

Pure Nature – пренася природата в дома Ви с елегантни, графични раета и флорални мотиви в кремаво, зелено и като акцент в комбинация със сиво и металик.


Pattern Power – представя модели с младежко звучене. Изразителни линии допринасят за това, дизайните да изглеждат като рисувани на ръка. Силните цветове са комбинирани с бяло. Играта с ефекта позитивно/негативно допълва финеса на Pattern Power.


Basic White – класиката в интериорните цветове се преражда чрез цялото многообразие от тонове на бялото и сивото и модерен оптичен ефект. Графичните дидайни и ефекта мат/гланц придават стил на всяко помещение.


Female Sence - дизайни изпълнени с женска чуственост: пудрещи тонове като виолетово, ягодово, касис и малина се преплитат върху бяло и сиво и галят интериора Информацията за тази статия е взаимствана от директния вносител на колекцията тапети.

Няма коментари:

Публикуване на коментар